Disclaimer

Door deze site te bezoeken verklaart u akkoord te gaan met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Elderson Executive Search besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Elderson Executive Search wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op de website weergegeven informatie. Elderson Executive Search behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op haar website te wijzigen.

Alle informatie op deze site, inclusief alle copyrights, is intellectueel eigendom van Elderson Executive Search of wordt door Elderson Executive Search gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan enig onderdeel van de verstrekte informatie, producten of diensten te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Elderson Executive Search.

Daar waar Elderson Executive Search koppelingen biedt naar andere websites, verklaart Elderson Executive Search geen enkele controle over de inhoud van deze sites te hebben. De voorziening van zulke koppelingen veronderstelt niet dat Elderson Executive Search achter de inhoud staat van de diensten of producten die via deze koppelingen aangeboden worden. Elderson Executive Search aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies of schade in welke vorm dan ook voortkomend uit hetgeen gesteld wordt of aangeboden is op de sites waarnaar koppelingen bestaan.

Elderson Executive Search garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken beschikbaarheid van haar website en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor schade die het gevolg is van problemen door of via het internet.

Elderson Executive Search garandeert niet dat de informatie dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze site toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

© Elderson Executive Search 2013 - Alle rechten voorbehouden