Kandidaten

Elderson Executive Search wil kandidaten helpen bij het zetten van de juiste volgende stap in hun loopbaan, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Wij zijn ons ervan bewust dat goede kandidaten meerdere opties hebben als het gaat om de keuze voor een gesprekspartner in executive search. Wij onderscheiden ons door het belang van de kandidaat te allen tijde voorop te stellen.

In de praktijk betekent dit dat:

Wij beogen een lange termijn relatie aan te gaan. Wij nemen altijd de tijd onze kandidaten goed te leren kennen op professioneel en persoonlijk vlak. Wij stellen vragen en luisteren naar de antwoorden. Wij zien onszelf als deskundig klankbord en adviseur. Wij willen onze kandidaten niet alleen helpen bij het vinden van een nieuwe positie, maar bij het vinden van een nieuwe positie die perfect bij hen past.

Wij luisteren. Kandidaten zijn meestal gedreven professionals die zelf vaak al duidelijke ideeën hebben over hun wensen voor een volgende stap in hun loopbaan en over de criteria die daarbij voor hen van belang zijn. Wij doen ons best hen te helpen bij het verwezenlijken daarvan.

Wij geen nodeloze druk uitoefenen. Bij Elderson Executive Search kent men het leven van een jurist en begrijpt men dat kandidaten weliswaar advies nodig kunnen hebben, maar niet zitten te wachten op extra druk. Wij beseffen dat kandidaten intelligente, ambitieuze en succesvolle individuen zijn die op basis van de juiste informatie goed in staat zijn hun eigen keuzes te maken. Soms betekent dit dat een kandidaat het beste af is door te blijven waar hij op dat moment is. Of dat een ander bureau hem beter zal kunnen helpen. Als dat het geval is, zullen wij dat ook aangeven.

Wij adviseren en begeleiden. Op basis van onze kennis van de arbeidsmarkt helpen wij kandidaten te besluiten welke vervolgstap het beste bij hen past. Als een kandidaat wordt uitgenodigd fungeren wij al klankbord gedurende het proces.

Wij vertrouwelijkheid garanderen. Wij begrijpen dat het cruciaal is voor kandidaten dat de informatie die zij ons verstrekken vertrouwelijk blijft. Wij zullen daarom door hen verstrekte informatie, hun identiteit of hun cv nooit met anderen delen, tenzij de kandidaat daarvoor voorafgaand toestemming heeft gegeven.

Bent u een ervaren professional op juridisch gebied? En bent u toe aan een vervolgstap? Neem dan contact met ons op.