Visie & Missie

Elderson Executive Search combineert een professionele en zakelijke werkwijze met een persoonlijke en betrokken aanpak. Onze begeleiding is persoonlijk, deskundig en integer.

Persoonlijk Executive search is bij uitstek "people business" en een executive search bureau is zo sterk als haar relaties. Wij zijn ons ervan bewust dat wij ambassadeurs zijn van onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij gaan langdurige betrekkingen met hen aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Wat betreft kandidaten verdienen wij dit vertrouwen doordat wij hen helpen bij het maken van belangrijke keuzes, altijd gericht op succes op de lange termijn. Wij beseffen dat de meeste juristen slechts enkele keren gedurende hun werkzame leven van baan veranderen en onderkennen het belang van een dergelijke stap. Wat betreft opdrachtgevers verdiepen wij ons grondig in hun business, juridische vereisten en cultuur. Wij dragen uitsluitend kandidaten aan die niet alleen voldoen aan de vereiste criteria, maar die ook wat persoonlijkheid en ambities betreft goed passen.

Deskundig Vanwege onze eigen langdurige ervaring als advocaat en bedrijfsjurist en onze ruime ervaring in executive search, begrijpen wij de belangen van onze opdrachtgevers en kandidaten en kennen wij de juridische markt van binnen en buiten. Daarnaast helpen wij onze kandidaten en opdrachtgevers graag met onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk.

Integer Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend, wij handelen alleen met toestemming en wij communiceren helder over elke stap in het proces. De tevredenheid van onze kandidaten en opdrachtgevers is ons doel en onze maatstaf voor succes. Wij hanteren daarom de hoogste ethische standaard in alles wat wij doen.